Nytår 2023/2024

Hors d’oeuvre

Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Rejer, toast melba & chipotle

Vagtelæg & Rossini Black Label caviar
Pissaladiére, oliven & ansjos

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Stegt brød, Comté & trøfler
“Fasandwich”

Menu

Kong Hans Østers servering

30 g Rossini Black Label kaviar
blinis & klassisk garniture

Pighvar en Sarcophage
Beurre blanc & spinat

Dansk sort hummer
bisque & soja-lime emulsion

Hvid trøffel
polenta & brunet smør

Tournedos Rossini

Champagne granité

Brie de Meaux
sort vintertrøffel
mascarpone

Kong Hans chokoladedessert

Kransekage

Kong Hans Kælder byder velkommen denne nytårsaften, hvor vi hylder det forgangne ​​år og beriger årets sidste dag med en aften med velbehag og stor gæstfrihed.

Kort før midnat vil vi gerne byde på et glas champagne og trygt sende mod Kongens Nytorv, hvor det er muligt at nyde fyrværkerihimmelen.

Signaturmenu, champagne, vinmenu, mineralvand og kaffe 

  DKK 6000  

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.

Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale