Kong Hans Signatur Menu

 

Hors d’oeuvre

Le petit Gamén østers, peberrod & creme fraiche

Norske kammuslinger, syltede grønne tomater & lardo

Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian

Comté Vieux, brunet smør & trøfler

Sprødt frølår, persille & hvidløg

 

Amuse Bouche

Æggeblomme kartofler
beurre blanc, brøndkarse & kaviar

Menu

Jomfruhummer
butternut squash, soja- & limeemulsion

Havtaske Wellington
sauce blanquette & hummerreduktion

Vagtel en croûte
bagte jordskokker & trøffelsauce

Consommé
“frittatten” & røget marv

Stegt dådyrryg
glaserede rødbeder, brombær & sauce aromatique

Kong Hans ostevogn
(tilkøb DKK 275)

Granité
grønne stikkelsbær & Chartreause

Kokosis
Oscietra kaviar & olivenolie

Dessertvogn
(max. 6 pers.)

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.700 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.