Kong Hans Signatur Menu

Hors d’oeuvre

Gillardeau østers, citron olivenolie & peberrod

Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Fjordrejer, toast melba & pico de gallo

Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar
Pissaladiére, oliven & ansjos

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Stegt brød, Comté & trøfler
Friteret frølår, hvidløg & persille

Amuse Bouche

Provençale
zucchini & safransauce

Menu

Pighvar på ben
kantareller & Gold Selection kaviar

Hvide asparges
velouté & soya- limeemulsion

Jomfruhummer
tomat & bisque

Farseret morkler
 grønne asparges & Vin Jaune sauce

Sommerbuk en Sarcophage
kirsebær & sauce aromatique

Stikkelsbær granité
Chartreuse & citrontimian
_

Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)

Rabarber
mælkeis & arlette

Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)

_

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 2.100 –
Fra den 1. august – DKK 2.300 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.