Kong Hans Signatur Menu
Hors d’oeuvre
Gillardeau østers, citron olivenolie & peberrod
–
Stenbiderrogn, lime & piment d’Espelette
Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar
Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
–
Perleløg, figen mostarda & sennepsfrø
Empanada, Comté & bianchetto trøfler
Friteret frølår, hvidløg & persille
Amuse Bouche
Gold Selection kaviar
soufflé, knivmusling & sauce beurre blanc
Menu
Pocheret pighvar
hjertemuslinger, fennikel & dild
Hvide asparges
velouté & soya- limeemulsion
Jomfruhummer
tomat & bisque
Vagtel Royal
farserede morkler & timianjus
Tourte med kalv
& sauce mystique
_
Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)
Citrus en Surprise
passionsfrugt sorbet & yuzu parfait
Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)
_
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 2.100 –
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.