Kong Hans Menu

Kong Hans Signatur Menu

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.700 –

 

Hors d’oeuvre

Tomat degustation

Vagtel æg & Rossini Black Label caviar

Tærte med ærter, hindbær & lardo

Sprødt frølår, persille & hvidløg

Det bedste af gåsen med abrikos

 

Amuse Bouche

Friteret Gillardeau østers, Karl Johan remoulade & østers blade

 

Menu

Polenta på baby majs
brunet smør & Australske vinter trøfler

Frikassé

af sommergrønt med tomat emulsion & safran

“Surf ‘n’ Turf”
 med jomfruhummer, pocheret poussin & bisque

Pighvar stegt på brød
Spinat & rødvins sauce

 Sommerbuk pithivier
lever fra gåsen & trøfler

Grønne stikkelsbær & Chartreause

Consommé af rabarber

mælke is & sprød arlettes

Dessertvogn

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.700 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

Renaissance vinmenu

Renaissance vinmenu & filtreret vand
– DKK 2.000 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.

Prestige vinmenu

Prestige vinmenu & filtreret vand
– DKK 3.500 –

 

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.