Kong Hans Signatur Menu

 

Hors d’oeuvre

Kongekrabbe, piment espelette & æble

Fjordrejer, dild & citron mayonnaise

Ærter, creme fraiche & estragon

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian

Vagtelæg & Rossini black label kaviar

Due-pastilla, varme krydderier & dadler

Comté vieux & trøfler

 

Amuse Bouche

Gold Selection kaviar
nye kartofler fra Bretagne & sauce beurre blanc

Menu

Pighvar
artiskokker & hjertemuslinger

Hvide asparges
sauce velouté, soja- & limeemulsion

Granité
Rosé Champagne

Vagtel Tortellini
morkler & sauce Vin Jaune

Sommerbuk Wellington
  Sauce mystique

Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)

Citrus en Surprise
passionsfrugtsorbet & yuzuparfait

Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)

Petit four
_

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.900 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.