Kong Hans Signatur Menu

Appetizer

Tomatgazpacho “Kakigori”

Hors d’oeuvre

Havørred, lime & piment d’Espelette 

Ærter, lardo & mynte

Vagtelæg & Rossini black label kaviar

Jomfruhummer Beignet

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian

Sprødt frølår, kruspersille & hvidløg

Babymajs, custade & kantareller

Amuse-bouche

Gillardeau østers
soya- & yuzuemulsion

Menu

Gold Selection kaviar
nye danske kartofler, syltede hvide asparges & beurre blanc

Pighvar en papilotte
safransauce, zucchini & fennikel

Australske vinter trøfler
oksehale tortellini, parmesan & olivenolie

Due en Sarcophage
  kirsebær & sauce aromatique

Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)

Citrus en Surprise
passionsfrugtsorbet & yuzuparfait

Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)

Petit four
_

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.900 –
(fra 1.sep 2022 DKK 2.100)

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.