Kong Hans Signatur Menu

 

Hors d’oeuvre

Village Bay østers, peberrod & olivenolie

Kammusling, yuzu & physalis

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian

Vagtelæg & Rossini black label kaviar

Sorte trøfler, Vieux Comté & brunet smør

Sprødt frølår, persille & hvidløg

Pastilla, oksehaler, varme krydderier & abrikoser

 

Amuse Bouche

Æggeblomme kartofler
beurre blanc, brøndkarse & kaviar

Menu

Jomfruhummer
butternut squash, soja- & limeemulsion

Pighvar en croûte
spinat & rødvinssauce

Tourte
sorte trøfler & dådyr

“Les Pigeon du Mont Royal” stegt due
sauce aromatique & kirsebær

Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max. 6 pers.)

Granité
grønne stikkelsbær & Chartreause

Kokosis
Oscietra kaviar & olivenolie

Valrhona chokolade
saltet karamelis & hasselnødder fra Piemonte

Petit four vogn
(max. 6 pers.)

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.700 –

Fra 1. marts 2022
– DKK 1.900 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.