Kong Hans Signatur Menu

Hors d’oeuvre

Gillardeau østers, citron oliven olie & peberrod

Færøsk laks, lime & piment d’Espelette 

Kongekrabbe, æble & creme fraiche

Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar

Endive, valnødder & lardo

Beignet, Comté & efterårstrøfler

“Fasandwich”

Menu

Gold Selection kaviar
æggeblomme kartofler, syltede hvide asparges & sauce beurre blanc

Pocheret pighvar
safransauce, zucchini & fennikel

Jomfruhummer
bagt græskar & soja- limeemulsion

Tortellini
Parmigiano-Reggiano & hvide trøfler

Vagtel Royal
  morkler & cremet jordskokkesauce

Dådyr Rossini
“det bedste fra gåsen” & efterårstrøfler
_

Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)

Citrus en Surprise
passionsfrugt sorbet & yuzu parfait

Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)

Petit four
_

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 2.100 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.