Kong Hans Signatur Menu
Hors d’oeuvre
Gillardeau østers, citron olivenolie & peberrod
–
Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Fjordrejer, toast melba & pico de gallo
–
Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar
Pissaladiére, oliven & ansjos
–
Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Stegt brød, Comté & trøfler
Friteret frølår, hvidløg & persille
Amuse Bouche
Provençale
zucchini & safransauce
Menu
Pighvar på ben
kantareller & Gold Selection kaviar
Hvide asparges
velouté & soya- limeemulsion
Jomfruhummer
tomat & bisque
Farseret morkler
grønne asparges & Vin Jaune sauce
Sommerbuk en Sarcophage
kirsebær & sauce aromatique
Stikkelsbær granité
Chartreuse & citrontimian
_
Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)
Rabarber
mælkeis & arlette
Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)
_
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 2.100 –
Fra den 1. august – DKK 2.300 –
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.