Kong Hans Signatur Menu

Hors d’oeuvre

Gillardeau østers, citron olivenolie & peberrod

Stenbiderrogn, lime & piment d’Espelette 

Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian

Perleløg, figen mostarda & sennepsfrø

Empanada, Comté & bianchetto trøfler

Friteret frølår, hvidløg & persille

Amuse Bouche

Gold Selection kaviar
soufflé, knivmusling & sauce beurre blanc

Menu

Pocheret pighvar
hjertemuslinger, fennikel & dild

Hvide asparges
velouté & soya- limeemulsion

Jomfruhummer
tomat & bisque

Vagtel Royal
 farserede morkler & timianjus

Tourte med kalv
& sauce mystique
_

Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)

Citrus en Surprise
passionsfrugt sorbet & yuzu parfait

Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)

_

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 2.100 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.