Kong Hans Signatur Menu

 

Hors d’oeuvre

Le petit Gamén østers, peberrod & creme fraiche

Kammuslinger, piment d’Espalette & tomatconcassé

Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar

Comté Vieux, brunet smør & trøfler

Sprødt frølår, persille & hvidløg

 

Amuse Bouche

Det bedste fra gåsen
Kvæde, Sauternes & sprød brioche

 

Menu

Æggeblomme kartofler
Beurre blanc, brøndkarse & kaviar

Jomfruhummer
Butternut squash, soja- & limeemulsion

Havtaske Wellington
Sauce blanquette & hummerreduktion

Vagtel en croûte
Bagte jordskokker & trøffelsauce  

Stegt dådyrryg
Glaserede rødbeder, syltede brombær & sauce aromatique

Grønne stikkelsbær & Chartreause

Kokosis
Oscietra kaviar & olivenolie

Dessertvogn

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.700 –

Kong Hans ostevogn kan tilkøbes
– DKK 275 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.