Kong Hans Signatur Menu
Appetizer
Tomatgazpacho “Kakigori”
Hors d’oeuvre
Havørred, lime & piment d’Espelette
Ærter, lardo & mynte
Vagtelæg & Rossini black label kaviar
Jomfruhummer Beignet
Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Sprødt frølår, kruspersille & hvidløg
Babymajs, custade & kantareller
Amuse-bouche
Gillardeau østers
soya- & yuzuemulsion
Menu
Gold Selection kaviar
nye danske kartofler, syltede hvide asparges & beurre blanc
Pighvar en papilotte
safransauce, zucchini & fennikel
Australske vinter trøfler
oksehale tortellini, parmesan & olivenolie
Due en Sarcophage
kirsebær & sauce aromatique
Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)
Citrus en Surprise
passionsfrugtsorbet & yuzuparfait
Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)
Petit four
_
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.900 –
(fra 1.sep 2022 DKK 2.100)
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.