Kong Hans Signatur Menu

Hors d’oeuvre

Gillardeau østers, citron olivenolie & peberrod

Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Fjordrejer, toast melba & chipotle

Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar
Pissaladiére, oliven & ansjos

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Stegt brød, comté & trøfler
Vagtel croquette & syltet agurk

Amuse Bouche

Butternut squash
ingefær & soya- limeemulsion

Menu

Norsk kammusling
champagnesauce & Gold Selection kaviar

Pighvar stegt på ben
zucchini & safransauce

Jomfruhummer
tomat & bisque

Kanin tortellini
 kantareller & estragon

Due en Sarcophage
Sichuanpeber & tyttebær

Stikkelsbær granité
chartreuse
_

Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)

Vilde blåbær
solbærsorbet & marenges

Kong Hans petit four vogn
(max 6 pers.)

_

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 2.300 –

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.