Kong Hans Signatur Menu
Hors d’oeuvre
Kongekrabbe, piment espelette & æble
Fjordrejer, dild & citron mayonnaise
Ærter, creme fraiche & estragon
Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Vagtelæg & Rossini black label kaviar
Due-pastilla, varme krydderier & dadler
Comté vieux & trøfler
Amuse Bouche
Gold Selection kaviar
nye kartofler fra Bretagne & sauce beurre blanc
Menu
Pighvar
artiskokker & hjertemuslinger
Hvide asparges
sauce velouté, soja- & limeemulsion
Granité
Rosé Champagne
Vagtel Tortellini
morkler & sauce Vin Jaune
Sommerbuk Wellington
Sauce mystique
Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)
Citrus en Surprise
passionsfrugtsorbet & yuzuparfait
Kong Hans dessert vogn
(max 6 pers.)
Petit four
_
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 1.900 –
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.