Kong Hans Signatur Menu
Hors d’oeuvre
Gillardeau østers, citron olivenolie & peberrod
–
Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Fjordrejer, toast melba & chipotle
–
Vagtelæg & Rossini Black Label kaviar
Pissaladiére, oliven & ansjos
–
Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Stegt brød, comté & trøfler
Vagtel croquette & syltet agurk
Amuse Bouche
Butternut squash
ingefær & soya- limeemulsion
Menu
Norsk kammusling
champagnesauce & Gold Selection kaviar
Pighvar stegt på ben
zucchini & safransauce
Jomfruhummer
tomat & bisque
Kanin tortellini
kantareller & estragon
Due en Sarcophage
Sichuanpeber & tyttebær
Stikkelsbær granité
chartreuse
_
Kong Hans ostevogn
tilkøb – DKK 275 –
(max 6 pers.)
Vilde blåbær
solbærsorbet & marenges
Kong Hans petit four vogn
(max 6 pers.)
_
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
– DKK 2.300 –
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personalet.