Teamet

Kong Hans Kælder var den første danske restaurant med en Michelin-stjerne. Vi satte en dagsorden, lang tid før Københavns gastronomiske opblomstring var noget, hele verden talte om.

“Kong Hans Kælder isn’t just a restaurant. It’s more like an institution. Really renowned chefs have passed through this kitchen. I feel extremely proud to be a part of it.”


Teamet på Kong Hans Kælder kommer fra alle dele af Danmark og resten af verden. Alle er en vigtig brik og med til at holde den stærke tradition indenfor gastronomi og værtskab i hævd.

Vi er taknemmelige for, at Kong Hans Kælder er en arbejdsplads, hvor kokke og tjenere har lyst til at blive i mange år.

Vores fornemmeste opgave er at give vores personale flere egenskaber med sig, end de havde, da de kom til Kong Hans Kælder. 

 Det gør vi ved at give hver enkelt medarbejder et stort ansvar.

Serving
Hoejre-tallerken
Kong-Hans-Kaelder
“På Kong Hans vægter vi det gamle tjenerhåndværk. For mig skal service være i øjenhøjde for alle, fokus på detaljen og det hjemlige nærværende værtskab med højeste professionelle tilgang
- Jonas Bronton
Restaurant Manager