Atmosfæren

Kong Hans Kælder er del af Københavns kulturhistorie, kulturelle arv og gastronomiske stolthed.

“These walls are so old, the restaurant so beautiful. It has a certain kind of soul you can’t find in many other places. It has a lot of personality.”

Når du træder ind ad døren på Kong Hans Kælder, omfavnes du af en stemning af tidløs elegance og diskret luksus. Den historiske charme, der gennemsyrer stedet, tilføjer en ekstra dimension til den madoplevelse, der venter dig.

Hver eneste detalje aftenen igennem er nøje planlagt. Det gør vi for at at give dig den bedst mulige oplevelse.

Kong Hans Kælder bærer på en helt særlig historie. Med respekt for fortiden har restauranten bevaret sin autentiske charme. En eksklusiv blanding af fortidens arv og nutidens innovation er med til at gøre atmosfæren på Kong Hans Kælder unik og meget behagelig.

Middagen indtages ved de smukt dækkede borde, omgivet af diskret og opmærksom betjening. På Kong Hans Kælder er der en særlig ro og intimitet, hvor det er de kulinariske værker på tallerkenen, der er i centrum sammen med en harmonisk symfoni af smag og sanselighed.

En aften på Kong Hans Kælder er ikke blot en to-stjernet Michelin oplevelse, det er en uforglemmelig begivenhed, som du vil huske i lang tid og have lyst til at vende tilbage til.

“People come here to get a taste of luxury. The service is extremely friendly and personal. It's formal, but not in a stiff way.”
Kong-Hans-Kaelder-Atmosphere-waiter
Kong-Hans-Kaelder-Atmosphere-flambe-dessert-table
Kong-Hans-Kaelder-Private-Dining