Signatur­menu

Amuse Bouche

Gillardeau østers & peberrod

Hors d’oeuvre

Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Rejer, toast melba & chipotle

Rossini Black Label caviar & vagtelæg
Pissaladiére, oliven & ansjos

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Stegt brød, Comté & trøfler
“Fasandwich”

Menu

Æggeblommekartofler
Beurre blanc & Gold Selection caviar

Jomfruhummer
Soya-lime emulsion & jordskokker

Vagtel
Butternut squash & beder

Pighvar en croûte
Spinat & rødvinssauce

Tortellini
Parmigiano Reggiano & trøffel

Pithivier på krondyr
Sichuansauce & tyttebær

Kong Hans ostevogn
— Tilføjelse DKK 325   

Manderin granité
Champagne

Ingrid Marie æbler,
Ingefær & Yuzu

Kong Hans petit four vogn

Signaturmenu

  DKK 2.300  

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed

Allergier, intolerancer eller andre hensyn imødekommes, med undtagelse af vegansk version. 

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.

Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.

 

Kong Hans Kælder har været en institution på den danske madscene siden 1976 og har holdt fast i det klassiske franske køkken baseret på godt håndværk og sæsonens bedste råvarer.

Mark Lundgaard er den fjerde køkkenchef i restaurantens historie, og han beskriver maden på Kong Hans Kælder som klassisk fransk med et strejf af nordisk enkelthed.

Kong Hans Kælder var den første danske restaurant, som modtog en Michelin-stjerne, og vi er i dag stolte af at servere mad, som er en omvej – og dermed to Michelin-stjerner – værd.

Vi hylder det traditionelle håndværk. Vores tjenere fileterer, flamberer og trancherer ved bordet, og hver aften rundes af med et overdådigt udvalg fra vores rullende dessertvogn.