Signaturmenu
Amuse Bouche
Gillardeau østers & peberrod
Hors d’oeuvre
Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Rejer, toast melba & chipotle
–
Rossini Black Label caviar & vagtelæg
Pissaladiére, oliven & ansjos
–
Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Stegt brød, Comté & trøfler
Bresse kylling, salsa & agurk
Menu
Nye kartofler
Beurre blanc & Golden Selection caviar
Pighvar på ben
Ærter, hjertemuslinger & safran sauce
Hvide asparges
Velouté & soya-lime emulsion
Farseret Vagtel
gule beder, citrontimian & græskarbisque
Grønne asparges
Morkler & Vin jaune sauce
Pithivier
Lam & sauce à la Provençale
Kong Hans ostevogn
— Tilføjelse DKK 325 —
Champagne granité
Yuzu sake
Ingrid Marie æbler
Ingefær
Kong Hans dessertvogn
Signaturmenu
— DKK 2.500 —
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed
Allergier, intolerancer eller andre hensyn imødekommes, med undtagelse af vegansk version.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Kong Hans Kælder har været en institution på den danske madscene siden 1976 og har holdt fast i det klassiske franske køkken baseret på godt håndværk og sæsonens bedste råvarer.
Mark Lundgaard er den fjerde køkkenchef i restaurantens historie, og han beskriver maden på Kong Hans Kælder som klassisk fransk med et strejf af nordisk enkelthed.
Kong Hans Kælder var den første danske restaurant, som modtog en Michelin-stjerne, og vi er i dag stolte af at servere mad, som er en omvej – og dermed to Michelin-stjerner – værd.
Vi hylder det traditionelle håndværk. Vores tjenere fileterer, flamberer og trancherer ved bordet, og hver aften rundes af med et overdådigt udvalg fra vores rullende dessertvogn.