Signatur­menu

Amuse Bouche

Gillardeau østers & peberrod

Hors d’oeuvre

Fjordrejer, toast melba & urtesalat
Tomattærte & piment d’Espelette

Rossini Black Label caviar & vagtelæg
Wagyu, Cognac & estragon

Det bedste fra gåsen, abrikos & merian
Stegt brød, Comté & rosmarin
Kroket på vagtel & hariza

Menu

Kammusling
Caviar & champagnesauce

Pighvar en Sarcophage,
Ærter & beurre blanc sauce

Hvide asparges
Velouté & soya-lime emulsion

Jomfruhummer
Æble & bisque

Tortellini på kanin
Parmigiano-Reggiano & salvie

Sommerbuk
Grønne asparges & morkler

Kong Hans ostevogn
— Tilføjelse DKK 325   

Champagne granité
Yuzu sake

Frossen rabarbersoufflé

Kong Hans dessertvogn

Signaturmenu

  DKK 2.500  

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed

Allergier, intolerancer eller andre hensyn imødekommes, med undtagelse af vegansk version. 

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.

Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.

 

Kong Hans Kælder har været en institution på den danske madscene siden 1976 og har holdt fast i det klassiske franske køkken baseret på godt håndværk og sæsonens bedste råvarer.

Mark Lundgaard er den fjerde køkkenchef i restaurantens historie, og han beskriver maden på Kong Hans Kælder som klassisk fransk med et strejf af nordisk enkelthed.

Kong Hans Kælder var den første danske restaurant, som modtog en Michelin-stjerne, og vi er i dag stolte af at servere mad, som er en omvej – og dermed to Michelin-stjerner – værd.

Vi hylder det traditionelle håndværk. Vores tjenere fileterer, flamberer og trancherer ved bordet, og hver aften rundes af med et overdådigt udvalg fra vores rullende dessertvogn.