Signatur­menu

Amuse Bouche

Gilliardeau østers & peberrod

Hors d’oeuvre

“Rejecocktail”
Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Rossini Black Label caviar & vagtelæg
Det bedste fra gåsen, abrikos & guld

Pissaladiére, oliven & ansjos
Svampe à la créme, toast melba & persille
“Fasandwich”

Menu

Rossini Gold Selection caviar, kartoffel & sauce beurre blanc

Pighvar stegt på ben, fennikel, porre & sauce fumé

Kammusling, jordskokker & efterårstrøffel

Farseret vagtel, spidskål & vagtel jus

Hvid trøffel, gnocchi & Parmigiano-Reggiano sauce

Pithivier på dansk krondyr & sauce mystique

Kong Hans ostevogn
– Tilføjelse 325 kr. – 

Champagnegranité & klementin

Blåbær en surprise

Kong Hans dessertvogn

Signaturmenu

– 2800 kr. –

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed.

Allergier, intolerancer eller andre hensyn imødekommes, med undtagelse af vegansk version. 

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale.

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.

Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.

 

Kong Hans Kælder har været en institution på den danske madscene siden 1976 og har holdt fast i det klassiske franske køkken baseret på godt håndværk og sæsonens bedste råvarer.

Mark Lundgaard er den fjerde køkkenchef i restaurantens historie, og han beskriver maden på Kong Hans Kælder som klassisk fransk med et strejf af nordisk enkelthed.

Kong Hans Kælder var den første danske restaurant, som modtog en Michelin-stjerne, og vi er i dag stolte af at servere mad, som er en omvej – og dermed to Michelin-stjerner – værd.

Vi hylder det traditionelle håndværk. Vores tjenere fileterer, flamberer og trancherer ved bordet, og hver aften rundes af med et overdådigt udvalg fra vores rullende dessertvogn.