Signaturmenu
Amuse Bouche
Gilliardeau østers & peberrod
Hors d’oeuvre
“Rejecocktail”
Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Rossini Black Label caviar & vagtelæg
Det bedste fra gåsen, abrikos & guld
–
Pissaladiére, oliven & ansjos
Svampe à la créme, toast melba & persille
“Fasandwich”
Menu
Rossini Gold Selection caviar, kartoffel & sauce beurre blanc
Pighvar stegt på ben, fennikel, porre & sauce fumé
Kammusling, jordskokker & efterårstrøffel
Farseret vagtel, spidskål & vagtel jus
Hvid trøffel, gnocchi & Parmigiano-Reggiano sauce
Pithivier på dansk krondyr & sauce mystique
Kong Hans ostevogn
– Tilføjelse 325 kr. –
Champagnegranité & klementin
Blåbær en surprise
Kong Hans dessertvogn
Signaturmenu
– 2800 kr. –
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed.
Allergier, intolerancer eller andre hensyn imødekommes, med undtagelse af vegansk version.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale.
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Kong Hans Kælder har været en institution på den danske madscene siden 1976 og har holdt fast i det klassiske franske køkken baseret på godt håndværk og sæsonens bedste råvarer.
Mark Lundgaard er den fjerde køkkenchef i restaurantens historie, og han beskriver maden på Kong Hans Kælder som klassisk fransk med et strejf af nordisk enkelthed.
Kong Hans Kælder var den første danske restaurant, som modtog en Michelin-stjerne, og vi er i dag stolte af at servere mad, som er en omvej – og dermed to Michelin-stjerner – værd.
Vi hylder det traditionelle håndværk. Vores tjenere fileterer, flamberer og trancherer ved bordet, og hver aften rundes af med et overdådigt udvalg fra vores rullende dessertvogn.