Signaturmenu
Amuse Bouche
Gillardeau østers & wasabi
Hors d’oeuvre
Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
“Rejecocktail”
Konge krabbe, toast melba & selleri
Det bedste fra gåsen & abrikos
–
Black Label caviar & vagtelæg
Pissaladiére, oliven & ansjos
“Fasandwich”
Menu
Caviar, blomkål & kammusling
Søtunge stegt på ben, palmekål & sauce grenobloise
”Surf & Turf”
Jomfruhummer, vildsvin & bisque
Farserede morkler, kanin & salvie
Vagtel en sarcophage, jordskokker & Périgord trøffler
Lam en crepin, ramsløg & sauce provençale
Kong Hans ostevogn
– Tilføjelse 325 kr. –
Champagnegranité & granatæble
Belle de Boskoop æble, kanel & vanilje
Kong Hans dessertvogn
Signaturmenu
– 2800 kr. –
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed.
Allergier, intolerancer eller andre hensyn imødekommes, med undtagelse af vegansk version.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale.
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Kong Hans Kælder har været en institution på den danske madscene siden 1976 og har holdt fast i det klassiske franske køkken baseret på godt håndværk og sæsonens bedste råvarer.
Mark Lundgaard er den fjerde køkkenchef i restaurantens historie, og han beskriver maden på Kong Hans Kælder som klassisk fransk med et strejf af nordisk enkelthed.
Kong Hans Kælder var den første danske restaurant, som modtog en Michelin-stjerne, og vi er i dag stolte af at servere mad, som er en omvej – og dermed to Michelin-stjerner – værd.
Vi hylder det traditionelle håndværk. Vores tjenere fileterer, flamberer og trancherer ved bordet, og hver aften rundes af med et overdådigt udvalg fra vores rullende dessertvogn.