Signaturmenu
Amuse Bouche
Gillardeau østers & wasabi
Hors d’oeuvre
Ærter, saltet citron & mynte
Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
Stenbiderrogn, Rygeost & olivenolie
Det bedste fra gåsen & abrikos
–
Schrenckii caviar & vagtelæg
Pissaladière
Kroket på Brest kylling
Menu
“Fjordrejecocktail”
Nye kartofler, caviar & sauce beurre blanc
Hvide asparges, velouté & soya-lime emulsion
Havtaske pithivier & sauce blanquette
Farserede morkler, vagtel & asparges
Lam en crépinette, ramsløg & sauce provençale
Kong Hans ostevogn
– Tilføjelse 325 kr. –
Champagnegranité & citronverbena
Rabarber, marengs & mælkeis
Kong Hans dessertvogn
Signaturmenu
– 2800 kr. –
Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed.
Allergier, intolerancer eller andre hensyn imødekommes, med undtagelse af vegansk version.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale.
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Pr. 1. september 2025 vil en ekstra ret blive præsenteret på menuen, og derfor vil prisen også stige til 2950,- kr.
Kong Hans Kælder har været en institution på den danske madscene siden 1976 og har holdt fast i det klassiske franske køkken baseret på godt håndværk og sæsonens bedste råvarer.
Mark Lundgaard er den fjerde køkkenchef i restaurantens historie, og han beskriver maden på Kong Hans Kælder som klassisk fransk med et strejf af nordisk enkelthed.
Kong Hans Kælder var den første danske restaurant, som modtog en Michelin-stjerne, og vi er i dag stolte af at servere mad, som er en omvej – og dermed to Michelin-stjerner – værd.
Vi hylder det traditionelle håndværk. Vores tjenere fileterer, flamberer og trancherer ved bordet, og hver aften rundes af med et overdådigt udvalg fra vores rullende dessertvogn.