Signatur­menu

Amuse Bouche

Gillardeau østers & wasabi

Hors d’oeuvre

Færøsk laks, lime & piment d’Espelette
“Rejecocktail”
Konge krabbe, toast melba & selleri
Det bedste fra gåsen & abrikos 

Black Label caviar & vagtelæg
Pissaladiére, oliven & ansjos
“Fasandwich”

Menu

Caviar, blomkål & kammusling

Søtunge stegt på ben, palmekål  & sauce grenobloise

”Surf & Turf”
Jomfruhummer, vildsvin & bisque

Farserede morkler, kanin & salvie

Vagtel en sarcophage, jordskokker & Périgord trøffler

Lam en crepin, ramsløg & sauce provençale

Kong Hans ostevogn
– Tilføjelse 325 kr. – 

Champagnegranité & granatæble

Belle de Boskoop æble, kanel & vanilje

Kong Hans dessertvogn

Signaturmenu

– 2800 kr. –

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed.

Allergier, intolerancer eller andre hensyn imødekommes, med undtagelse af vegansk version. 

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale.

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.

Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.

 

Kong Hans Kælder har været en institution på den danske madscene siden 1976 og har holdt fast i det klassiske franske køkken baseret på godt håndværk og sæsonens bedste råvarer.

Mark Lundgaard er den fjerde køkkenchef i restaurantens historie, og han beskriver maden på Kong Hans Kælder som klassisk fransk med et strejf af nordisk enkelthed.

Kong Hans Kælder var den første danske restaurant, som modtog en Michelin-stjerne, og vi er i dag stolte af at servere mad, som er en omvej – og dermed to Michelin-stjerner – værd.

Vi hylder det traditionelle håndværk. Vores tjenere fileterer, flamberer og trancherer ved bordet, og hver aften rundes af med et overdådigt udvalg fra vores rullende dessertvogn.