Nytår 2024/2025
Hors d’oeuvre
Kong Hans Snack servering
N.V ”Cuvée 02 le rosé” Leclaire-Thiefaine Champagne, Frankrig
Menu
Kong Hans Østers servering
N.V “L’Ouverture” Blanc de Noir, Premier Cru, Frederic Savart Champagne, Frankrig
30 g Rossini Black Label Caviar, blinis & klassisk garniture
N.V “L’Ouverture” Blanc de Noir, Premier Cru Frederic Savart, Champagne, Frankrig
Pighvar en Crûte, tomat confit & sauce beurre blanc
2019 Chassagne-Montrachet 1er cru “Morgeot” Domaine Bzikot, Bourgogne, Frankrig
Dansk Sort hummer, Bisque & Soya-lime emulsion
2008 Les Plantiers du Haut Brion, Bordeaux, Frankrig
Hvid Trøffel, polenta & brunet smør
2015 ” Santa Maria” Brunello di Montalcino, Colleoni, Toscana, Italien
Tournedos Rossini en sarcophage
2010 “ La Chapelle” Hermitage, Paul Jaboulet, Rhône, Frankrig
–
Champagne granité
–
Brie de Meaux, sort vinter trøffel & mascarpone
2021 Macvin, Domaine Labet, Jura, Frankrig
Kong Hans’ chokolade dessert
2016 Vintage Port, Taylors, Duoro, Portugal
Kong Hans Kælder byder velkommen denne nytårsaften, hvor vi hylder det forgangne år og beriger årets sidste dag med en aften med velbehag og stor gæstfrihed.
Kort før midnat vil vi gerne byde på et glas champagne og trygt sende mod Kongens Nytorv, hvor det er muligt at nyde fyrværkerihimmelen.
Signaturmenu, champagne, vinmenu, mineralvand og kaffe
— 6000 kr. —
Der åbnes for reservationer d. 31 september 2024.
Bestilles og forudbetales direkte via dette link
Menuen er med forbehold for daglige ændringer.
Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.
Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale