Nytår 2024/2025

Hors d’oeuvre

Kong Hans Snack servering

N.V ”Cuvée 02 le rosé” Leclaire-Thiefaine  Champagne, Frankrig

Menu

Kong Hans Østers servering

N.V “L’Ouverture” Blanc de Noir, Premier Cru, Frederic Savart Champagne, Frankrig

30 g Rossini Black Label Caviar, blinis & klassisk garniture

N.V “L’Ouverture” Blanc de Noir, Premier Cru Frederic Savart, Champagne, Frankrig

Pighvar en Crûte, tomat confit & sauce beurre blanc

2019 Chassagne-Montrachet 1er cru “Morgeot” Domaine Bzikot, Bourgogne, Frankrig

Dansk Sort hummer, Bisque & Soya-lime emulsion

2008 Les Plantiers du Haut Brion, Bordeaux, Frankrig

Hvid Trøffel, polenta & brunet smør

2015 ” Santa Maria” Brunello di Montalcino, Colleoni, Toscana, Italien

Tournedos Rossini en sarcophage

2010 “ La Chapelle” Hermitage, Paul Jaboulet, Rhône, Frankrig

Champagne granité

Brie de Meaux, sort vinter trøffel & mascarpone

2021 Macvin, Domaine Labet, Jura, Frankrig

Kong Hans’ chokolade dessert

2016 Vintage Port, Taylors, Duoro, Portugal   

Kong Hans Kælder byder velkommen denne nytårsaften, hvor vi hylder det forgangne ​​år og beriger årets sidste dag med en aften med velbehag og stor gæstfrihed.

Kort før midnat vil vi gerne byde på et glas champagne og trygt sende mod Kongens Nytorv, hvor det er muligt at nyde fyrværkerihimmelen.

Signaturmenu, champagne, vinmenu, mineralvand og kaffe 

  6000 kr.  

Der åbnes for reservationer d. 31 september 2024.
Bestilles og forudbetales direkte via dette link

Sammensættes dagligt efter sæson & tilgængelighed

Menuen er med forbehold for daglige ændringer.

Ved betaling med visse kreditkort pålægges gebyr.

Information om allergener i maden kan fås ved henvendelse til personale